Els espais
de Casa Llavasa

La Casa de Colònies Casa Llavasa té una capacitat màxima per a 24 persones. Les places es distribueixen en 3 bordes: Borda l’Estornell (4 places), Borda Durro (10 places) i Borda Llavasa (10 places).

S’accedeix a cada borda des d’una escala comunitària que també comunica amb la sala de la rentadora i secadora, la Plaça Batista i Roca (pati), l’aparcament i la sala d’activitats.

Borda l'Estornell

La Borda l’Estornell és una petita borda per a 4 persones amb 2 habitacions dobles amb llits individuals, menjador, cuina i bany.

Més detalls

Borda Durro

La Borda Durro és una borda gran per a 10 persones amb lliteres, menjador, cuina i bany.

Més detalls

Borda Casa Llavasa

La Borda Llavasa és la borda més gran i està dividida en dues plantes. A la planta superior hi ha una habitació per a 10 persones amb llits i bany. I a la planta baixa, menjador, cuina i terrassa exterior.

Més detalls

Plaça Batista i Roca
(Pati)

Pati a l’aire lliure per a esbarjo, joc i conversa que uneix l’antiga casa pairal i les dues bordes històriques de Casa Llavasa: la Borda Baden Powell o de Dalt i la Borda Mossèn Batlle o de Baix (actualment dividida en les Bordes Durro i Llavasa).

Més detalls

Zona de pícnic i barbacoa

Espai exterior connectat directament amb el menjador de la Borda Llavasa i amb la plaça Batista i Roca (pati).

Més detalls

Pati de les Pomeres

Espai exterior amb sortida directa al carrer Saraís i que també dona accés al menjador de la Borda Llavasa i a l’escala comunitària compartida entre les Bordes Llavasa, Durro i l’Estornell.

Més detalls

Borda Baden Powell
o Borda de Dalt

Borda que actualment no s’utilitza. Pendent de reforma.

Més detalls

Sala d'Activitats

Espai cobert per a la realització de jocs o activitats. Sala situada a tocar de la Plaça Batista i Roca (pati).

Més detalls